VI SÄLJER POSTERS, AFFISCHER OCH TAVELRAMAR PÅ NÄTET

 

Hemma är inte där du bor, utan där du hänger din poster.

Det klassiska uttrycket ”En bild säger mer än 1000 ord” Har nog de flesta hört en gång. Men vad säger egentligen dina bilder om dig och vilka bilder beskriver dig? Idag matas vi konstant av olika bilder. Allt ifrån Instagramflöden, nyhetsuppdateringar och hemnet annonser, dem flesta tjänar sitt kortvariga syfte och glöms sedan bort. Men vilka är bilderna som blir långvariga och hängs stolt upp på väggar i människors hem. Stilleben, kartor, citat och blommor, motiven är många och olika. Vi vet att bilder kan visa vem du är, var du kommer ifrån eller vart du ska.

Dina posters och tavlor blir en del av dig, du ser dem innan du går och lägger dig och det kan vara det första du ser när du går upp på morgonen. Väggar berättar en historia och vi på Archive Seven har omsorgsfullt designat posters för alla olika väggar i hemmet, vare sig du vill göra ditt hem personligare, imponera på någon eller göra det mer attraktivt så har vi en tavla eller poster för dig! Vi tycker att konst är viktigt för ett välbefinnande och har därför lagt ner mycket tid på att hitta olika design för att du ska hitta det som just du vill ha. Archive Sevens vision är att leverera trendiga posters till ditt hem så att du kan gör din bostad till just ditt hem. Vi trycker våra posters på 250g, FSC-certifierat och ålderbeständigt matt premium papper.

Tavelramar

Vi designar och säljer våra posters i Storlekarna 13x18cm, 21x29,7cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm, 61x91cm och 70x100cm. Vill man dessutom komplettera sin poster med en ram erbjuder vi massa olika alternativ i olika storlekar och färger som passar snyggt med posters. Våra posters passar även med Gallerix och Ikea ramar.

Vill du göra din egna poster?

Vill du ha en större poster än de som vi erbjuder på hemsidan, maila gärna in till oss så ska vi vad vi kan göra. Du når oss på support@archiveseven.com

Tryckerikonstens historia

Tryckkonsten har definitivt förändrat människans sätta att tänka och hur vi ser på världen mer än kanske någon annan enskild uppfinning. Tryckkonsten har lagt grunden till att på ett skalbart sätt förmedla kunskap, propaganda och med det även maktutövning. Man säger att tryckarkonsten var en av grundstenarna i den vetenskapliga revolutionen under 1500-talet. Läs hela tryckerikonstens historia här!