VANLIGA FRÅGOR

 

Undrar du om du kan betala med kort eller vart ditt paket är?

Då har du kommit rätt. Nedan hittar du svaren på av våra vanliga frågor. Hittar du inte vad du söker slå oss en signal på +46 8 800 77 eller maila oss på support@archiveseven.com

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden variera beroende på vart paketet ska skickas.
Posters som skickas inom Sverige brukar normalt ta mellan 1-3 arbetsdagar
Posters som skickas till Norge brukar det ta 2-5 arbetsdagar, till Tyskland 3-5 arbetsdagar och Inom Storbritannien 3-7 arbetsdagar.

Är moms inkluderat?

Ja, samtliga produkter som visas på hemsidan är inklusive moms.

Vad gör jag om mina vara har gått sönder?

Har skadan uppstått i och med samband med frakten så kommer vi att ersätta den. Vi ber dig att ta en bild på skadan och kontakta kundtjänst på support@archiveseven.com så löser vi detta inom 24h. Se till att inkludera ordernummer och orsak till reklamation i ett email ihop med en bild på dina trasiga produkt. 

Kan jag skicka tillbaka mina poster?

Du får byta avgiftsfritt inom 14 dagar om du byter till annan färg eller storlek. Vid övriga byten korrigeras mellanskillnaden samt en ny fraktkostnad kan komma att debiteras. Du betalar själv frakten när du skickar din retur till oss. För mer information hänvisar vi till våra köpvillkor.

Jag har inte fått ngn orderbekräftelse eller sms notifiering?

Det kan var så att köpet inte gått igenom. Om du betalat via Klarna kan det vara dags att uppdatera dina kontaktuppgifter på klarna.se Vänligen skicka ett email eller ring oss 08 800 777 så hjälper vi dig rätt.

Hjälp, jag har köpt fel storlek?

Du får byta avgiftsfritt inom 14 dagar om du byter till annan färg eller storlek. Vid övriga byten korrigeras mellanskillnaden samt en ny fraktkostnad kan komma att debiteras. Du betalar själv frakten när du skickar din retur till oss.