HEM » POSTERS » PERSONLIGA POSTERS OCH TAVLOR

PERSONLIGA POSTERS OCH TAVLOR

Köp personliga tavlor och posters

Köp en personlig och skräddarsydd tavla som markerar något viktigt i just ditt liv. Här har vi samlat olika posters och tavlor med motiv som utgår från specifika händelser, platser och personer i livet.

Här hittar du ett ständigt växande utbud av omsorgsfullt formgivna tavlor som på ett personligt vis uppmärksammar viktiga saker i livet. Kanske vill du ha en fin karta över din hemstad? Eller en bild av stjärnhimlen som den såg ut kvällen då du träffade ditt livs stora kärlek? Eller varför inte en stilren poster med din favorithashtag eller rentav din bästa trade i kryptovaluta? Eller rekordtiden från ditt senaste maraton?

Dessa personliga tavlor och posters är fina att para ihop med ett fotomotiv eller annan fotokonst. Personliga affisher som markerar viktiga händelser hjälper din inredning och skapar enkelt snygga miljöer ihop med en tavelram. Alla vår personliga posters och tavlor passar i vanliga IKEA-ramar eller ramar fån Gallerix. Våra personliga planscher finns i storlekar från 30x40cm till 70x100cm.